En vergeet niet om daarna in je mail te kijken om je abonnement te bevestigen!

We hebben de komende tijd heel veel te vertellen. Nieuwe producten, een groot Samma 50 jaar feest tijdens Gouda 750 op de markt en nog veel meer.

Jij wilt toch ook graag op de hoogte blijven?

Meld je dan asjeblieft opnieuw aan!

Dat is echt om technische redenen even opnieuw nodig.

En wij hebben jou nodig ;)

Lees maar hier onder:

(excuses voor een tiental mensen die dit bericht al eerder hebben ontvangen zonder bovenstaande link.)

logo bijna 50 jaar uitgesneden
Er is ongelooflijk veel te vertellen aan jullie. De winkel die vol is met de meest prachtige nieuwe artikelen, maar ook de ontwikkelingen van de plannen voor Tweede Paasdag volgend jaar. Wat zou het toch tof zijn als we dat mogen gaan doen en weer een ouderwetse MarktAktie mogen en kunnen houden. Op dit moment zijn we bezig met plannen om een heuse reunie van de mannen van MIC voor elkaar te krijgen. Die gasten wonen in Australië, Zuid Afrika, Engeland en Amerika. Ze willen zo supergraag naar Nederland komen en vragen alleen maar de ticketprijs. En ja er zijn nog meer leuke muzikantenideeën uit binnen- en buitenland gaande. Dat vertel ik later.
Meer informatie op www.50jaarsamma.nl .over hoe we dat allemaal willen gaan doen en hoe we jullie hulp nodig hebben. Het helpt ook om langs te komen bij Samma en al die mooie nieuwe spullen en prachtige boeken te kopen. ook dat hebben we nodig en ik denk dat jullie veel van die boeken misschien ook wel kunnen gebruiken voor je eigen leven of om weg te geven.
Hier maar even weer een paar van de laatste boeken om in de stemming te komen.

Sestra Open boek

Dit is een Sestra magazine over kwetsbaar en expressief leven. Met interviews, DIY en verhalen over thema’s als samen bidden, alles over je hart, een mini-cursus luisteren, DIY-boekbinden, kunstenaars over kippenvel, lekker cocoonen en nog veel meer leuke tips, fijne lifestyle en mooie verhalen.

9,99

Koop nu
Sestra Open boek

Jezus onze redder - Annette Doggen

Jezus onze redder - Annette Doggen
God leren kennen door elke dag in de Bijbel te lezen. Dat is een geweldig avontuur. God stuurde Jezus onze Redder naar de wereld. Hij heeft ons gered van de zonde. Over Hem lees je in dit dagboek. Achter in het boek staan mooie teksten voor de zondagen van de advent. En teksten voor bijzondere dagen, zoals je verjaardag, Moederdag, en Dierendag. Elke dag heeft God iets moois voor jou!

Heb je wat meer moeite met lezen? Dan is dit dagboek voor jou! Eenvoudige taal en duidelijke tekst.

19,50

Koop nu

40 tellen - Kerst voor jou

Kerst, voor iedereen betekent het iets anders. We beleven dit wereldwijd gevierde feest allemaal op onze eigen manier, en iedereen heeft er andere associaties mee.

In dit spel teken, beeld je uit, omschrijf je of geef je hints over de woorden op je kaartje. Welke vorm je ook gebruikt, probeer je boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Speel individueel of in teams tegen elkaar voor de hoogste score.

Een spel vol humor, snelheid en gezelligheid, juist rond de kerstdagen met familie of gasten over de vloer.

Dit spel is een feestelijke mix die doet denken aan Party & Co en 30 Seconds.

Leeftijd: 10+
Aantal spelers: 3+
Speeltijd: 10-30 minuten

3,99

Koop nu
40 tellen - Kerst voor jou

Samenleren II - Wijnanda Hogendoorn

In ‘Samenleren II’ biedt Wijnanda Hogendoorn handreikingen om Bijbelleesmomenten tot waardevolle gezinsmomenten te maken. Het boek bevat creatieve handvatten om 25 weken lang iedere dag samen met de Bijbel bezig te zijn. Doordeweeks worden er korte momenten met enkele vragen en opdrachten aangeboden, voor de zondag is er een uitgebreidere verwerking beschikbaar. ‘Samenleren II’ is het tweede deel van een tweeluik en met name bedoeld voor de periode van het begin van het jaar tot en met Pinksteren, inclusief lijdenstijd en Pasen.

15,99

Koop nu
Samenleren II - Wijnanda Hogendoorn

Brood voor een gebroken wereld - Otto de Bruijne

Veertig jaar geleden schreef Otto de Bruijne Armenspiegel, over Hoop voor Armen en Rijken. Uitgeverij Gideon brengt dit vlammende betoog opnieuw uit, onder de titel: Brood voor een gebroken wereld.
Nog altijd is deze studie even profetisch als actueel, maar nu in een complexere wereld. Toen spraken we van de Derde Wereld, nu is die 'Derde' wereld overal. Dit boek is een landing op aarde. Een must read voor mensen die Jezus' leven en woorden sociaal, economisch en politiek serieus willen nemen.

14,95

Koop nu
Brood voor een gebroken wereld - Otto de Bruijne

OERBROOD - Dagelijksebroodkruimels

OERBROOD - Dagelijksebroodkruimels
Oerbrood vertelt over de passie van DagelijkseBroodkruimels in het werken met de Bijbel. Het bevat een bijbelstudiemethode die gebaseerd is op bijbelse principes. Geest, ziel en lichaam worden betrokken in het proces van groeien in geloof én als persoon door het lezen van de Bijbel. Dit boek helpt je om bewust te kiezen voor het echte leven met Jezus. De 3 letters OER staan voor: O: Opschrijven & Observeren E: Erkennen & Eerlijk zijn R: Repeteren & Reflecteren. Je ontdekt hoe je de waarheid van het Woord praktisch kunt toepassen in je eigen leven. Het boek bevat 16 hoofdstukken met vragen en verwerkingsopdrachten. Bij ieder hoofdstuk staat 1 bijbeltekst centraal.

18,99

Koop nu

Puur! Magazine Leven is Kunst nr. 2 2021

Het nieuwe wintermagazine van PUUR! is er. Deze keer gaat het over 'Leven is kunst'. Pak je dekentje maar, lekker lezen en jezelf laten inspireren.

9,99

Koop nu
Puur! Magazine Leven is Kunst nr. 2 2021

Agenda Puur! Een nieuwe bladzijde 2022

Agenda Puur! Een nieuwe bladzijde 2022
De PUUR! Agenda 2022 gaat over het doorbreken van de sleur en manieren om de bladzijde ook écht om te slaan. De prachtig vormgegeven agenda begint met de zondag als rustpunt voorafgaand aan de week, zodat je wordt stilgezet en moed kunt opdoen.

17,99

Koop nu
facebook