Heb jij je nog niet opnieuw aangemeld voor onze nieuwsbrief, doe het dan asjeblieft nu! We moeten je helaas deze vraag stellen, dus help ons asjeblieft en meld je opnieuw aan.
logo bijna 50 jaar uitgesneden

Waar ben ik aan begonnen,

Dat denk ik als ik de enorme berg werk zie die we moeten doen voor het feest van PaasOntbijt tot MarktAktie volgend jaar. Maar als ik dan weer bezig ben, dan word ik er toch weer heel gelukkig van, want wat kan het mooi gaan worden! Kan… want we hebben daarbij echt jullie hulp wel nodig. Nu in de eerste plaats met een financiële toezegging.

Voor eind december genoeg toezeggingen

Voor eind december hebben we daar 20.000 euro aan toezeggingen nodig om door te kunnen gaan. Aanmelden kan hier op het reactieformulier.

Vergunning aanvragen.

In de tussentijd zijn wij druk bezig om de vergunningaanvraag te doen en ik kan je verzekeren dat dat in de huidige tijd een heleboel meer werk is dan vroeger bij de MarktAkties. Maar we gaan ervoor! Ook verschillende sponsoraanvragen zijn er geplaatst en dat is natuurlijk afwachten.

MIC reunie

Oh ja…, had ik jullie al verteld dat we een heuse reunie met de mannen van MIC proberen rond te krijgen? Ze willen heel graag. Ze wonen op dit moment verspreid over Australië, Zuid Afrika, Amerika en Engeland!! Help je mee om dit voor elkaar te krijgen? Kijk op onze website www.50jaarsamma.nl voor nog meer informatie en vertel ook jouw verhalen over bijzondere MarktAkties die je hebt meegemaakt.

Supermooi evenement!

Waar ben ik aan begonnen?? Aan een supermooi evenement waar heel Gouda, en zelfs heel Nederland van gaat meegenieten! Doe je mee?
1997_marktaktie_0016_b
magazine05 ma972

Lees meer over bijvoorbeeld deze MarktAktie in 1997 toen Samma 25 jaar bestond!

facebook