Kom je gratis broodje eten bij Samma?
Zaterdag 25 september tussen 12 en 14 uur ben je hartelijk welkom om een broodje te komen eten. Gratis en voor niks. We houden van brood delen met elkaar. Zeker als het ook te maken heeft met het nieuwe boek van jeroen Dorstijn over Jezus. Lees maar hieronder. Het is bovendien 'burendag' morgen. Een ander woord voor buren is 'naasten' en dat zijn jullie allemaal. Kom gezellig en wordt ook nog eens geinspireerd!
dit-is-jezus-voorkant
brood1
logo bijna 50 jaar uitgesneden
DIT IS JEZUS.
Zodra je dit boek ziet liggen (bij Samma bijvoorbeeld 😉) wil je meteen gaan lezen. De titel, het onderwerp en de mooie uitvoering van dit boek maken dat je het direct oppakt en meer wilt weten. En terecht! En dan is het ook nog eens een Goudse auteur, Jeroen Dorstijn.
Reden genoeg om dat met elkaar te vieren.
Het leek ons mooi om dat te doen op een wijze waarop Jezus dat zou hebben gedaan, namelijk door samen het brood te delen tijdens de lunch aanstaande zaterdag. Jezus zegt over zichzelf dat Hij het Brood des Levens is en Hij was natuurlijk ook degene die het prachtige wonder deed van de wonderbare spijziging.

Dus…. Zaterdag 25 september tussen 12:00 en 14:00 uur ben je meer dan welkom om bij ons te lunchen. Wij zorgen voor het brood en wat er op! en wees niet bang er is genoeg 😉. Jeroen zorgt elk halfuur voor een inspiratiemomentje en je kunt natuurlijk een gesigneerd boek meenemen. En nog liever, er ook een of meer voor een ander kopen. Je krijgt er ook nog een heel bijzonder extra kadootje bij passend bij dit mooie boek!

Zien we je zaterdag?

ditisjezusuitnodiging
dit-is-jezus-voorkant

Dit is Jezus - Jeroen Dorstijn

Dit is Jezus - een uitdagende titel en tegelijkertijd reëel om te zeggen. In dit boek leer je Jezus dieper kennen aan de hand van de zeven IK BEN uitspraken die Hij doet en de zeven wonderen die Hij verricht in het Johannesevangelie. Je gaat Jezus pas echt zien zoals Hij is, wanneer je Zijn woorden en wonderen aan elkaar verbindt. Maar daar eindigt het niet. Er komt een achtste IK BEN, een achtste wonder...

In DIT IS JEZUS neemt Jeroen Dorstijn je mee op reis door de woorden en wonderen van Jezus. Tijdens die reis ontdek je dat het soms schuurt wat Jezus zegt en dat Zijn handelen geregeld op het eerste gezicht vreemd overkomt. Het roept soms vragen op, een andere keer verwondering en op andere momenten juist diepe bewondering. Maar steeds weer, aan het einde van ieder hoofdstuk, zul je meer onder de indruk zijn van wie Jezus is. Ben jij klaar om het hart van Jezus dieper te leren kennen door Zijn woorden en wonderen heen?

Jeroen Dorstijn is samen met zijn vrouw Petra voorganger en oprichter van GODcentre Gouda, een jonge en snel groeiende gemeente. Daarnaast wordt hij veel als spreker gevraagd door kerken, organisaties en jongerenevenementen. Zijn passie voor Jezus proef je in de manier waarop hij spreekt en schrijft. Na vele blogs en columns is dit zijn debuut, waarin hij je mee op reis neemt om het hart van Jezus dieper te leren kennen aan de hand van Zijn woorden en wonderen. Een boek dat geboren is vanuit een verlangen om de mensen de volledige Jezus te laten zien. Jeroen en Petra zijn de trotse ouders van hun drie kinderen; Boaz, Hanna en Judah.

Lees verder
facebook