logo bijna 50 jaar uitgesneden
Er is vandaag nog ruimte voor afspraken bij Samma! Reserveer hier een halfuur. Bijvoorbeeld voor dit mooie Passie Magazine, of voor een prachtige roman om de paasdagen mee door te komen, of voor een kadootje of een kaart voor één persoon, of misschien wel voor je hele straat, je familie, je kerk. Welkom bij Samma! Ook vandaag nog!! https://www.calengoo.com/booking/bijbelshop_samma/#/

Passie Magazine

PASSIE – acht PAASVERHALEN

Het mooiste en misschien wel belangrijkste feest uit de Bijbel: Pasen! Het feest waarop we vieren dat Jezus Christus leeft en de dood overwon. Al onze schuld is weggedaan. Het graf is open en de weg naar God ook.

In dit magazine staan acht verhalen over mensen die dit plan van God in eerste instantie niet begrepen. Hun verhalen zijn een vrije bewerking vanuit de vier Evangeliën in de Bijbel en laten Petrus, Maria, Pilatus, Judas, Maria Magdalena, Simon van Cyrene en Thomas aan het woord. Deel in hun passie en liefde. Verdriet en pijn. Twijfel en wanhoop. Hun zoektocht naar waarheid en hun diepe vreugde als ze die ontdekken.

Ervaar dat Jezus het Licht van de wereld is. Ook voor mensen van vandaag!

Passie is een luxe glossy, dat speciaal voor de Paasdagen is samengesteld. Door de mooie fotografie en stijlvolle vormgeving is het een blad wat je jezelf graag cadeau doet of op tafel legt, maar wat zich ook uitstekend leent als evangelisatiemateriaal om weg te geven aan vrienden of collega’s.

7,95

Koop nu
Passie Magazine