logo bijna 50 jaar uitgesneden
sog-logo
paasontbijtmarkt
lichtpuntjespaasontbijt
Beste mensen,
Paasontbijt Tweede Paasdag 5 april. Voor de tweede keer op rij niet op de markt, dat is verdrietig, maar we hebben wel een superleuk initiatief.
Dit jaar doen we het samen met Lichtpuntjes Gouda, een samenwerking met o.a. Gouda Bruist en Een Heerlijk Thuis en zoals altijd mede mogelijk gemaakt door de SOG (Ondernemers Binnenstad)
Het idee is dat buurten en straten zich kunnen aanmelden om mee te doen en samen met de buurt Paasontbijt te eten.
Vanuit de Binnenstad worden door vrijwilligers de bekende broodjes van ’t Stoepje in tassen/manden naar de wijken gebracht. Een beetje symbolisch voor de ‘Wonderbare Spijziging’

Hoe kun jij helpen:
  1. Wordt één van de vrijwilligers die een tas met brood wegbrengt naar één van de wijken. Dit gebeurt tussen 10 en 11 uur tweede paasdag 5 april. Aanmelden bij mij irene@samma.nl Je bent dus hooguit maar een uurtje bezig. We hebben hiervoor, om het goed te laten verlopen het liefst zo'n 50 mensen voor nodig! Op dit moment hebben we er nog maar 10. Dus asjeblieft help ons! Doe het het liefsgt met je fiets, met je bakfiets, je scooter of als het echt niet anders kan met je auto. Als je je opgeeft krijg je voor die tijd nog bericht met de details.
  2. We hebben een paar mensen nodig die helpen om de tassen met brood te vullen en te helpen op de markt. Aanmelden bij mij: irene@samma.nl Dit is een paar uurtjes werk. We schatten van 8 tot 11 uur.
  3. Meld je samen met iemand anders in je straat aan om in jouw buurt een gezamenlijk voor je deur paasontbijt te organiseren. Aanmelden hiervoor kan via deze link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhMo-V4II2WC9xKmSGuV5wwqonE2nwQIOavut2Cp27SKzwmg/viewform
Lees meer over dit project bij Gouda Bruist:
https://goudabruist.nl/project/8200/paasontbijt-voor-je-deur

Geen speciale paasviering,
Er is deze keer dan geen speciale paasviering, maar we zouden het toch wel heel mooi vinden als de vrijwilligers die het brood gaan uitdelen uit de verschillende kerken komen. Een mooi getuigenis over hulpvaardigheid en een knipoog naar de Wonderbare Spijziging.

Als jullie mee willen doen, wil je dat dan asjeblieft zo spoedig mogelijk aan mij doorgeven?
dankjewel
Irene Klein Haneveld
Volgend jaar ziet het er hopeliijk weer zo uit:
paasontbijtmarkt
facebook