Valentijn, misschien heb je er niets mee. Maar ik hoop wel dat je iets hebt met de liefde of in elk geval De Liefde van onze Hemelse Vader. Hieronder een paar leuke ideetjes om weg te geven. Kijk ook even naar het youtube filmpje voor extra inspiratie. (Video)bellen kan altijd op nr. 0621885351. En afhalen of bezorgen kan allemaal! En van Samma krijgen jullie ook allemaal een heel lief kadootjes!

Bekijk hier een leuke video met Valentijn ideetjes.

Leven in Liefde - Rob Does

‘Leven in liefde’ is een prachtig vormgegeven dagboek over belangrijke waarden als verbondenheid, gelijkwaardigheid en verantwoordelijkheid. Vanuit een religieus-humanistische zingeving wil het mensen inspireren positief, bewust en liefdevol te leven, in harmonie met elkaar en de wereld. De basis daarvoor is het geloof dat alles voortkomt uit dezelfde oorsprong. Die kracht komt tot uitdrukking in duurzaam leven, vanuit solidariteit en met compassie. Voor iedere dag van het jaar een betekenisvolle tekst, een prikkelende vraag, overweging of een gedicht.

24,99

Koop nu
Leven in Liefde - Rob Does

Vrienden in vertrouwen verbonden - Willem de Vink

Dit boekje geeft je inzicht in misschien wel het belangrijkste wat je kunt verlangen: vriendschap. Maar hoe maak je vrienden? En hoe blijf je vrienden? En wat is vriendschap eigenlijk?

Dit boekje geeft je inzicht in misschien wel het belangrijkste wat je kunt verlangen: vriendschap. Je bent gelukkig als je vrienden hebt, echte vrienden. Maar hoe maak je vrienden? En hoe blijf je vrienden? En wat is vriendschap eigenlijk? Vrienden verrijken elkaar. Ze versterken elkaar. Ze vinden bevestiging, troost en plezier bij elkaar. Je kunt nooit te veel aandacht besteden aan vriendschap. Dit boekje helpt je verder! Inhoud Hoe ben je een vriend? Hoe maak je vrienden? Triades in de kerk Hoe is Gods liefde? Wat zijn de kwaliteiten van vriendschap? Met 31 meditaties over vriendschap.

9,50

Koop nu
Vrienden in vertrouwen verbonden - Willem de Vink

Zoveel hou ik nou van jou! - David Sörensen

God laat zijn stem horen in deze wereld. Ook in deze tijd. Hij is intens betrokken bij ons leven. Hij zoekt ons op en wil ons leiden naar vrede en geluk. Hij ziet onze zonden niet door de vingers, maar heeft ze toegerekend aan zijn zoon Jezus, die als rechtvaardige voor onrechtvaardigen is gestorven. En God houdt niet op zijn liefde aan ons te bewijzen, onder andere met woorden van bemoediging en vermaning die Hij spreekt door mensen als David Sörensen.

9,95 3,00

Koop nu
Zoveel hou ik nou van jou! - David Sörensen

Oma Je Bent De Liefste - Minicadeauboekje - Alina de Boer

Auteur: Alina de Boer
Uitvoering: Gebonden
Formaat: 7 x 8,5 cm
Pagina's: 96 pag.
ISBN: 9789033818233

5,50

Koop nu
Oma Je Bent De Liefste - Minicadeauboekje - Alina de Boer

Een Klein Boekje Vol Liefde - Paul Abspoel

Een klein boekje over het grootste onderwerp: liefde! Laat je inspireren door teksten en gedachten, maak jezelf blij of geef dit door aan iemand die jou lief is.

5,50

Koop nu
Een Klein Boekje Vol Liefde - Paul Abspoel

Omdat Hij Van Je Houdt - Dagboekje - Ina Van Der Beek

Kort maar krachtig: 365 inspirerende teksten van bestsellerauteur Ina van der Beek. Zo word je elke dag herinnerd aan Gods liefde voor jou!

- Voor iedereen die een bondige bemoediging kan gebruiken
- Moederdagtip!

16,50

Koop nu
Omdat Hij Van Je Houdt - Dagboekje - Ina Van Der Beek
samma bijna 50 jaar
Bedankt voor het lezen. Zie je binnenkort!

Het Samma Team!