samma bijna 50 jaar

Leuk! Nieuwe boeken!

Vandaag konden we merken dat het voorjaar er aan zit te komen, want de eerste nieuwe voorjaarsboeken kwamen binnen! Er komt nog véééél meer aan de komende weken, zoals elk voorjaaar. Vanmorgen was het zoals altijd genieten om die nieuwe boeken te bekijken, te bewonderen en nieuwsgierig van te worden. Kijken jullie mee?

Veel Zegen - Willem de Vink

55 zegeningen voor elk moment en voor speciale gelegenheden. Hoe rijk kun je zijn! In dit boekje vind je heel veel zegen. Zegen voor je dagelijks leven en zegen voor bijzondere momenten. Zegenen betekent: goede woorden uitspreken, die van invloed zullen zijn in ons dagelijks leven. Wie kan dat beter dan de Here God? Hij wil niets liever dan ons zegenen, dus waarom zouden we zijn woorden niet gretig in ons opnemen? Het geeft ons enorm veel troost, voldoening en plezier om zijn zegen te ontvangen – en ook om te zien wat die uitwerkt. Je krijgt in dit boekje 55 zegeningen, allemaal geïnspireerd door de Bijbel. Het grootste deel zijn zegeningen voor elke dag. Achterin vind je een aantal zegeningen voor speciale gelegenheden, zoals voor de huwelijksinzegening, de doop en de verjaardag.

9,50

Koop nu
Veel Zegen - Willem de Vink

Vrienden in vertrouwen verbonden - Willem de Vink

Vrienden in vertrouwen verbonden - Willem de Vink
Dit boekje geeft je inzicht in misschien wel het belangrijkste wat je kunt verlangen: vriendschap. Maar hoe maak je vrienden? En hoe blijf je vrienden? En wat is vriendschap eigenlijk?

Dit boekje geeft je inzicht in misschien wel het belangrijkste wat je kunt verlangen: vriendschap. Je bent gelukkig als je vrienden hebt, echte vrienden. Maar hoe maak je vrienden? En hoe blijf je vrienden? En wat is vriendschap eigenlijk? Vrienden verrijken elkaar. Ze versterken elkaar. Ze vinden bevestiging, troost en plezier bij elkaar. Je kunt nooit te veel aandacht besteden aan vriendschap. Dit boekje helpt je verder! Inhoud Hoe ben je een vriend? Hoe maak je vrienden? Triades in de kerk Hoe is Gods liefde? Wat zijn de kwaliteiten van vriendschap? Met 31 meditaties over vriendschap.

9,50

Koop nu

Jezus Volgen - henri Nouwen

Jezus Volgen - henri Nouwen

Ja Zeggen en ja doen - Rolf Robbe

Ja Zeggen en ja doen - Rolf Robbe
101 dagenboek voor als je belijdenis hebt gedaan.

Nadat belijdeniscatechisanten ‘ja’ hebben gezegd op de vraag of ze Jezus willen volgen, moeten ze verder. Hoe geven ze vorm aan een leven dichtbij Jezus? De Bijbel staat vol met verhalen over mensen die door God geroepen worden.

In dit 101 dagenboek Ja zeggen en ja doen lezen en leren we van mensen die reageren op God’s oproep om hem te volgen. Hoe komen mensen tot hun keus? En hoe beïnvloedt die keus hun leven? Waar lopen ze tegen aan? Wat helpt en wat hindert het volgen van God? En waar leidt het toe?

De overdenkingen en de vragen ervoor en erna dagen de lezer uit hierover na te denken.

12,99

Koop nu

Het grootse Koesterboek - Daniëlle Koudijs

Als je vader of moeder wordt, beleef je een hoop nieuwe dingen. Het eerste jaar van je kind gaat supersnel en je komt in aanraking met allemaal nieuwe gevoelens. Sommige dingen wil je niet vergeten, alleen weet je dat zelf nu nog niet. En ook in de jaren daarna zijn er veel momenten die je waarschijnlijk wilt koesteren.
Daarvoor is ‘Het Grootse Koesterboek’: om juist die bijzondere momenten te bewaren; om in dat kleine kindje het grootse van God te ontdekken. De vragen in dit boek helpen je daarbij. De eerste jaren beantwoord je vragen en schrijf je jouw ervaringen op, daarna schrijf je je kind elk jaar een brief totdat hij of zij achttien wordt.
Veel plezier met het schrijven van jouw eigen Grootse Koesterboek!
Lieve groet, Daniëlle Koudijs

19,99

Koop nu
Het grootse Koesterboek - Daniëlle Koudijs

Beste Vriend - Willem de Vink

Beste Vriend - Willem de Vink
Werkboek bij het stripboek Jezus Messias. In 20 Bijbellessen wordt het evangelie behandeld, met veel aandacht voor Pasen. Vanaf 10 jaar.

20 lessen bij het stripboek Jezus Messias. In 20 Bijbellessen ontdek je meer over alles wat Jezus deed. En over wat Hij zei. Je leert ook veel van zijn namen kennen. Daardoor leer je Hem beter kennen. Jouw beste vriend! De lessen horen bij de verhalen uit het stripboek Jezus Messias. Je kunt de stripverhalen ook bekijken in filmpjes.

8,95

Koop nu

Lucas Leeuw is nooit bang - Corien Oranje & Tirza Beekhuis

In het prentenboek ‘Lucas Leeuw is nooit bang’, geschreven door Corien Oranje en geïllustreerd door Tirza Beekhuis, gaat Lucas logeren bij Farah. Helemaal niet spannend, want Lucas Leeuw is nooit bang! Maar toch heeft Lucas helemaal niet zo veel honger. En hij kan ook niet goed slapen. Hij heeft zelfs een beetje pijn in zijn buik. En zijn ogen prikken! Wat is er toch aan de hand? Gelukkig heeft Lucas zijn leeuwenpak nog. Zou dat hem van zijn heimwee afhelpen? E

14,99

Koop nu
Lucas Leeuw is nooit bang - Corien Oranje & Tirza Beekhuis

Je bent niet alleen - Max Lucado

Je bent niet alleen - Max Lucado
Je bent sterker dan je denkt, omdat God dichterbij is dan je denkt.

In dit nieuwe, bemoedigende boek laat Max Lucado zien dat de levende, liefdevolle God die wonderen doet, jou niet alleen laat. Als je geconfronteerd wordt met verdriet, pijn, eenzaamheid of angst, aarzelt Hij geen moment om je troost en kracht te geven. God is nabij, ook in tijden van moeite en eenzaamheid. Centraal in Je bent niet alleen staan de wonderen die in het evangelie van Johannes worden beschreven. De wonderen laten niet alleen Gods macht zien, maar zeggen ook: 'Ik ben er en Ik zorg voor je.'

21,90

Koop nu

KL!NK - Spreken met impact - Henk Stoorvogel

In hun communicatieboek ‘Klink’ nemen Henk Stoorvogel en Mark van Vuuren de lezer mee in de geheimen van impactvolle communicatie en laten ze stapsgewijs zien hoe je de beste presentatie of toespraak kunt houden. Dit toegankelijke boek verbindt het beste van de klassieke retorica met het beste van de moderne communicatiewetenschap. Presenteren is belangrijker dan ooit. Op hogescholen en universiteiten is spreken een vast onderdeel en in de maatschappij is de vaardigheid tot presenteren voor professionals een must. Iedereen moet tegenwoordig op overtuigende en innemende wijze een verhaal kunnen brengen.

29,99

Koop nu
KL!NK - Spreken met impact - Henk Stoorvogel

Leef je dag scheurkalender

Leef je dag scheurkalender
Een hippe, niet jaargebonden scheurkalender voor jongeren.

voor €15,99

  • Elke dag een mooie quote of gedachte, een goede grap, een gebed of een opdracht-voor-de-dag
  • Behandelt verschillende thema’s, zoals naastenliefde, angst, dankbaarheid en vrede
  • De quotes hebben een mooie vormgeving, zodat afgescheurde blaadjes opgehangen kunnen worden op prikborden en koelkasten.
  • Met bijdragen van onder andere Herman van Wijngaarden, Cocky Drost, Corine Zonnenberg en Jan Willem van der Straten.

15,99

Koop nu
facebook