SAMMA_KERSTSFEER_2020-3243-HDR

Heb je alles in huis?

Ben je niemand vergeten voor een kadootje of iets extra's. Een goed boek voor jezelf of voor je (klein)kinderen. Als je in Gouda woont heb je nog tot een uur of 11, en misschien 12 uur de tijd om ons te bellen voor een bestelling die je netjes thuisbezorgd krijgt. Woon je net buiten Gouda, bel dan toch dan kijken we wat we kunnen doen!
0621885351 video bellen of appje sturen werkt prima kunnen al vele mensen beamen.
Als je alles in huis hebt, dan wens ik je in deze bijzondere tijd een ongelooflijk bijzondere kerst toe met liefde, vriendschap, familie dichtbij en op afstand. En bovenal wens ik je de vrede van de Vredevorst toe, de nabijheid van Immanuel en het Licht dat Leven geeft.
Irene

Noël

De acht verhalen in dit magazine zijn een vrije bewerking van het kerstevangelie uit Lukas. Het oude kerstverhaal komt tot leven door de ogen van Elisabeth, Zacharias, Jozef, Maria, Simeon, Anna, Mesullam en Melchior. Hun verhalen zijn levensecht en herkenbaar: ze worden verliefd, krijgen kinderen of juist niet. Ze maken zich zorgen, zijn blij of jagen een droom na. Anderen zijn door het leven getekend en gebben spijt van dingen die ze hebben gedaan. Een ding hebben ze gemeen: ze hebben Jezus gezien en dat heeft een diepe uitwerking op hun leven. Over Hem willen ze graag vertellen, ook aan mensen vandaag!

Meer lezen
Noël

De Schoenendoos - Francine Rivers

De Schoenendoos - Francine Rivers
Een ontroerend kerstverhaal met overdenkingen voor de adventstijd.

In deze compleet vernieuwde uitgave van "De schoenendoos' van Francine Rivers vind je een ontroerend kerstverhaal en een serie overdenkingen voor de adventstijd.

Pleegkind Timmy heeft het niet gemakkelijk nu hij niet meer bij zijn moeder thuis kan wonen. Hij wordt opgevangen door lieve pleegouders, maar zelfs zij weten niet wat er in de schoenendoos zit die Timmy altijd met zich meedraagt. Pas wanneer Timmy meespeelt in het kerstspel op school, verandert alles.

Speciaal voor deze editie schreef Francine Rivers ook een serie overdenkingen voor de adventszondagen en kerstavond. Dit mooi vormgegeven boekje is een prachtige aanvulling op een toch al bijzondere tijd.

Meer lezen

Was het maar januari - Anja Keesmaat - Pott

'Stel je niet aan!' roep ik mezelf binnensmonds tot de orde. Steeds vaker merk ik dat ik mezelf aan het terugtrekken ben, dat gesprekken me zwaar vallen, dat ik een beetje op de automatische piloot sta, dat ik blij ben als ik de voordeur op het nachtslot en alle gordijnen potdicht kan doen. Wat een aansteller ben ik eigenlijk. Ik ben een jonge kerel, ik houd van de gemeente, ik houd van God - dit moet ik toch makkelijk kunnen? Ik moet toch blij zijn dat ik deze kans heb gekregen?
Christiaan is voorganger van een middelgrote kerk in een middelgrote plaats, met modale mensen die de Middelaar volgen. Christiaan houdt van God, maar worstelt met zijn roeping. De kerstviering moet het hoogtepunt van het jaar worden, maar hoe laat je die in vredesnaam vreedzaam verlopen met zoveel verschillende karakters, met conservatieven en progressieven en een gapende kloof tussen jong en oud? Is het dan nog mogelijk om echt kerstfeest te vieren?
Was het maar januari is een (h)eerlijke novelle, met humor geschreven. En tussen de regels door wordt de lezer aan het denken gezet over de werkelijke betekenis van Jezus' komst naar deze aarde.

Meer lezen
Was het maar januari - Anja Keesmaat - Pott

Pittige Kost - Jop van der Bijl

Pittige Kost’, een toegankelijk, divers en pittig kookboek van Jop van der Bijl met recepten en verhalen uit India. Een toegankelijk boek vol heerlijke recepten, met goed verkrijgbare ingrediënten en duidelijke uitleg in eenvoudige stappen. Over India, een land met een gevarieerde en kleurrijke keuken, maar eveneens met een complexe mix van religies en zwarte bladzijden. Lees de persoonlijke verhalen in dit kookboek, en maak kennis met een land waarin niet alleen de gerechten soms pittig zijn.

Na jarenlang de wereld over gereisd te hebben, is Jop nu kok. Hij is zoon van Anne van der Bijl, de oprichter van Open Doors.
Dit boek is tot stand gekomen dankzij Open Doors.

Meer lezen
Pittige Kost - Jop van der Bijl

Koester je hart - Mirjam van der Vegt

Koester je hart - Mirjam van der Vegt
Koester je hart. 40 stiltetips voor je leven van Mirjam van der Vegt is een stilteboek dat de lezer meeneemt op weg naar de stilte. Deze tocht heeft een bijzondere eindbestemming: de rust die God belooft te midden van alle omstandigheden. Met levendige voorbeelden, anekdotes en spreuken word je aangemoedigd uit je jachtige bestaan te stappen en op adem te komen. Veertig praktische helpen je daarbij op weg: van benedictijns ‘piekeren’ tot Lectio Divina. Van de eerdere uitgave werden vele duizenden exemplaren verkocht.

Loop langzamer, word stiller: het leven heeft al zo veel in zich, voordat wij er iets van ‘maken’.

Meer lezen

Dagboek Dagelijkse Broodkruimels

Dit dagboek bevat content van de website dagelijksebroodkruimels.nl. In het dagboek staan Bijbelcitaten uit de Herziene Statenvertaling, gedichten, illustraties en diverse teksten. Het omslag is voorzien van een speciale coating in subtiel reliëf, voorzien van strakke titelindruk.

Meer lezen
Dagboek Dagelijkse Broodkruimels

Zij Lacht dagboek

Zij Lacht dagboek
Dagelijks publiceert 'Zij Lacht' een overdenking bij een bijbeltekst op de website. Meer dan 25.000 vrouwen lezen deze toegankelijke overdenkingen en worden zo elke dag aangevuurd om met God te leven. 'Zij Lacht' heeft nu 300 overdenkingen uitgezocht om in een offline dagboek te publiceren. De overdenkingen zijn kort en eigentijds en daardoor geschikt om overal te lezen. Elke overdenking wordt afgesloten met een 'aan de slag', zodat de lezer wordt uitgedaagd de boodschap mee te nemen haar leven in.

Meer lezen

HSV Bijbel in een jaar.

Met deze HSV Bijbel in een jaar heb je een complete Bijbel in handen, verdeeld in 365x drie passages. Het lezen van deze drie passages per dag zorgt ervoor dat je de hele Bijbel in één jaar kunt doorlezen. Deze editie in de Herziene Statenvertaling biedt een frisse kijk en nieuwe inzichten door haar unieke opzet. Elke dagelijkse lezing bestaat uit:
– een vertellend/verhalend gedeelte (weergegeven in drie kolommen)
– een onderwijzend gedeelte (weergegeven in twee kolommen)
– een gedeelte uit de poëzie- of wijsheidsboeken (weergegeven in één kolom)

Een prachtige stimulans om de oude gewoonte van regelmatig de gehele Bijbel te lezen weer nieuw leven in te blazen!

Meer lezen
HSV Bijbel in een jaar.

Op je gemak snuffelen door de winkel.

Op onze website en mijn youtube kanaal kun je nu bijna alle afzonderlijke kasten en tafels rustiger bekijken. Scroll langs planken, kasten, tafels en presentaties. Zet je beeld stil als je iets van je gading ziet. Kijk of het boek op de website staat en bestel. En als het niet op de website staat, zoals de meeste kado-artikelen, app me dan op 0621885351 of stuur een mailtje naar irene@samma.nl
SAMMA_KERSTSFEER_2020-3295
SAMMA_KERSTSFEER_2020-3296
facebook