SAMMA_KERSTSFEER_2020-3248-HDR

Wat zal ik er eens van zeggen….

Tsja ik zit al een tijdje aan te hikken tegen het schrijven van een email naar jullie. Wat doe ik? Verdrietig zijn en klagen of vrolijk en enthousiast? Voor beide is iets te zeggen. Het is echt pittig, zuur, zwaar en verdrietig om de winkel te moeten sluiten, terwijl alles klaar was voor de leukste, beste en mooiste weken van het jaar. Ja, ik weet het, het moet, maar toch….! Ben zo blij dat er ook een Klaagliederen boek in de Bijbel is en ook klaagpsalmen, die vaak, maar niet altijd eindigen met hoop.

Lichtpuntjes

Oké, dat dus! Maar daarnaast ben ik enthousiast over alle mooie samenwerking met www.lichtpuntjesgouda.nl. Wat een toffe samenwerking met zoveel betrokken en creatieve mensen.
Een persoonlijk lichtpuntje is dat het goed gaat met mijn herstel. De kanker is weg en de nasleep gaat goed. Mijn energielevel is wel laag, maar de gebeurtenissen aan alle kanten zijn ook best heftig.

Winkel dicht, videobellen maar!

Sinds gisteren hebben we een extra mobiele telefoon waarop je ons kunt videobellen tijdens winkeluren en we je door de hele winkel kunnen leiden zodat je op die manier kunt shoppen op afstand.. Help Samma (en al die andere kleine ondernemers) om de enorme klap van dit moment een beetje te verlichten. Niet alle producten staan op de website, vooral de leuke kadootjes voor deze tijd niet. Mocht ik in gesprek zijn, bel ik je later terug. Denk niet dat iedereen wel zal bellen, maar bel asjeblieft! tel. 0621885351.

Filmpjes.

Elke ochtend maak ik een kort filmpje met wat leuke zaken om jullie toch mee te nemen in hoe het bij Samma gaat. Je kunt ze vinden op mijn eigen facebook account én op youtube.

Samma Is open voor digitaal winkelen!!

Videobel ons op nummer 0621885351 via whatsapp en we leiden je de hele winkel door zodat jij de juiste keuzes kunt maken. We pakken alles in en zorgen ervoor dat je pakket heel snel bij je thuis is. Soms al dezelfde dag en soms een dagje later!
Wil je zeker weten of we het boek of artikel nog in voorraad hebben en het voor de kerst bij jou kunnen bezorgen, bel ons dan ook eerst even op 0621885351
Gezelliger kunnen we het niet maken!
Laat wat van je horen!
Irene Klein Haneveld
SAMMA_KERSTSFEER_2020-3254-HDR
facebook