Neplogo
Wij doen mee met Black Friday. Je leest het op dit moment overal. Hoewel ik een enthousiaste koopjesjager ben, heb ik altijd weerstand tegen Black Friday. Misschien de naam, misschien de hebberigheid of ...... nou ja, het doet er niet toe. Veel mooier vind ik de dag ervoor zoals die gevierd wordt in Amerika, namelijk Thanksgiving. Dat is deze donderdag. Je deelt met vrienden en familie waar je dankbaar voor bent. Dat zou dit jaar wat wrang kunnen zijn met alles wat er gaande is aan crises. Maar niet voor mij en al helemaal niet voor Samma. Zelf heb ik reden om dankbaar te zijn dat de kanker in mijn borst weg is en het herstel goed gaat. Voor Samma hebben we helemaal een goede reden om dankbaar te zijn en dat gaan jullie een jaar lang merken. We zijn namelijk aan ons jubeljaar begonnen, ons 50e jaar. Wat een reden om dankbaar te zijn dat we er nog steeds zijn. En wat we doen in dit jubeljaar is onze zegen aan jullie teruggeven. Hoe? Kom maar in de winkel, dan zul je het merken.

Wij doen mee met Thanksgiving!

(zonder kalkoen, want dat vind ik dan weer zielig...)
thanksgrateful
thanksgiving

Dank & Gebedsboek - Daniëlle Koudijs

Bidden en danken zijn twee krachtige geestelijke wapens. Dankbaarheid geeft kracht en vreugde, ook als het maar kleine dankpunten zijn. In gebed mogen we daarnaast eerlijk praten met God en ons leven in zijn handen leggen.

Dit 'Dank & Gebedsboek' helpt je meer structuur te geven aan je gebedsleven. Het boek is ingedeeld in weken en zo opgebouwd dat je eerst dankpunten opschrijft voordat je in gebed je vragen bij God neerlegt. Daarnaast biedt het inspirerende quotes, korte overdenkingen en prikkelende vragen, die aanzetten om na te denken over je leven en hoe God hiermee is verbonden.

Het 'Dank & Gebedsboek' geeft niet alleen je gebedsleven een boost, maar vooral ook je relatie met God. Het inspireert en motiveert je om dankbaar te zijn en om met God in contact te blijven. Don’t be too busy to talk to Him!

Meer lezen
Dank & Gebedsboek - Daniëlle Koudijs

Dagboek Duizendmaal Dank - Ann Voskamp

Dagboek Duizendmaal Dank - Ann Voskamp
Ann Voskamp maakte diepe indruk met haar boek 'Duizendmaal dank'. In dit dagboek keert ze terug naar het thema van de dankbaarheid. In zestig overdenkingen, elk als het ware een boom met takken vol geschenken, voert Ann ons door een bos van genade waarin we in onze diepste nood telkens weer Gods adembenemende liefde tegen het lijf lopen.
Dit boek is zowel diepgaand als uiterst praktisch, met volop ruimte om ermee te beginnen: je dankpunten opschrijven en zo je ogen openen voor Gods gulheid.

Meer lezen

Duizendmaal Dank - Ann Voskamp

Zoals de meeste lezers snakt Ann Voskamp ernaar haar leven goed te leven.
'Hoe vinden we vreugde,' zo vroeg ze zich af, 'te midden van tijdsdruk, geldgebrek, en alles wat elke dag weer misloopt? Hoe ziet een dankbaar leven er eigenlijk uit als de dagen zich aaneenrijgen en alles donker is? Wat heeft God ons vandaag te bieden?
Deze ontroerend eerlijke en zeer praktische gids voor een vreugdevol leven nodigt je uit om Gods geschenken om je heen te zien. Door dank te zeggen voor het leven dat ze had, vond Ann Voskamp het leven dat ze altijd al had gezocht.

Ann Voskamp en haar man hebben een boerderij in Ontario, waar zes kinderen worden opgevoed tussen de maïsvelden, de kriebels en krabbels van hun moeder, en de worstelingen en dankbare lofzangen van een gewoon en dus bijzonder gezin.

Meer lezen
Duizendmaal Dank - Ann Voskamp

You Are Blessed - Michelle Franssen-Vonk

Miniboekje vol met prachtige teksten die je laten weten: je bent gezegend! In dit boekje word je op elke bladzijde herinnerd aan de geweldige boodschap dat God voor je zorgt. Verras jezelf of geef de zegen door.

Meer lezen
You Are Blessed - Michelle Franssen-Vonk
facebook twitter