Zij lacht is een prachtige Bijbel voor jonge vrouwen. Hier omheen zijn ook diversen andere uitgaves gedaan. Misschien iets voor jou? Of voor jou om kado te doen?

Zij Lacht Bijbel HSV

De 'Zij Lacht Bijbel' is speciaal bedoeld voor jonge vrouwen (20-30 jaar). De basis vormt de Notitiebijbel in Herziene Statenvertaling en daaraan is informatie toegevoegd speciaal voor deze doelgroep. Bij een groot aantal bijbelboeken is een overdenking toegevoegd. Ook bevat de 'Zij Lacht Bijbel' mooi vormgegeven teksten, praktische tips, leesroosters en uitleg over hoe je de Bijbel kunt gaan lezen. Er is veel ruimte om in de Bijbel te schrijven of bible journalen. De eigentijdse vormgeving van de 'Zij Lacht Bijbel' nodigt uit om de Bijbel in het zicht te leggen en daadwerkelijk te gaan lezen.

Het online platform 'Zij Lacht' is een digitale gemeenschap voor jonge christelijke vrouwen. 'Zij Lacht' wil vrouwen helpen om tijd vrij te maken voor Gods Woord, door elke dag een korte, praktische overdenking te plaatsen. De overdenkingen worden geschreven door een team van vrouwelijke auteurs.

Meer lezen
Zij Lacht Bijbel HSV

Zij Lacht Guide Bijbellezen

Bijbellezen is voor veel vrouwen vaker een 'moeten' of een worsteling, dan een vreugdevol verlangen. Deze Zij Lacht Guide helpt je om antwoorden te vinden op je vragen en om je verlangen naar Gods Woord te (her)vinden. Door de achtergrondinformatie per bijbelboek en de uitgebreide Q&A, is dit een gids die je er vaker bij pakt. In dit boek is het uitgangspunt dat de Bijbel Evangelie is, het Woord van de waarheid. Het boek is een zoektocht naar een antwoord op de vragen die hierboven zijn gesteld en je vindt er praktische handvatten om de Bijbel te lezen.

Meer lezen
Zij Lacht Guide Bijbellezen

Gelukkig ben je - Grace

Wie wil er niet gelukkig zijn? Geluk is iets waar we ons leven lang op hopen en wat we op allerlei manieren proberen te bereiken. Maar zelfs als we gelukkig zijn, is er in ons hart altijd dat diepe verlangen naar een nog groter, rijker geluk. Naar harmonie, naar vrede en rust.

Dit boek bevat dertig korte overdenkingen en quotes over woorden van Jezus die ons diepste verlangen aanspreken. Zijn woorden van genade uit de Bergrede en andere passages in de evangeliën wijzen ons de weg naar het echte geluk.

Meer lezen
Gelukkig ben je - Grace

Ga met God - Tineke Tuinder-Krause

Ga met God - Tineke Tuinder-Krause
90 dagen lang neemt dit boek de lezers mee op weg met God. Aan de hand van 15 actuele thema's laat Tineke Tuinder zien dat Hij bij je is, in welke fase van het leven je je ook bevindt en met welke vragen je ook worstelt. Bij elk thema vind je drie overdenkingen, een gedicht, een stukje uit de Bijbel en een gebed. Met voor elke dag een te lezen Bijbelgedeelte. Het geheel is opgeluisterd door schitterende foto's uit het rijke archief van Elisabeth. Kortom: 90 dagen lang inspiratie en bemoediging!

Meer lezen
facebook