sammagezelligstetransparant11-300x164

Ik durf bijna niet meer….

Ik durf bijna mijn tv niet meer aan te doen en nog veel meer zie ik er tegenop om facebook te openen. En dat terwijl ik echt hou van facebook en de mogelijkheden van social media. Maar de laatste dagen gaat het nog meer dan anders over mondkapjes, mondkapjes en kerken en christenen die elkaar allerlei corona verwijten maken. En het allerergste wat er gezegd wordt over de vluchtelingen in Lesbos. Ik wil meedoen aan de discussie, zo ben ik nou eenmaal, maar tegelijkertijd helpt het niks en zit het mijn herstel in de weg. Voel me er gefrustreerd over, het is een orkaan van ellende. Wat me helpt is muziek. En nu we het daar toch over hebben, ik word helemaal warm van binnen vaan het werkelijk SCHITTERENDE nieuwe album van The Bowery. Alleen al het schitterende nummer ‘We Will Dance’ dat ik op dit moment ook op heb staan, brengt een traan en tegelijk zoveel hoop!

Someday hurricanes will blow
It seems the world no longer spins
But the storms that come, will go
Cause one day we will dance again.

Lieve mensen, geloof me als ik zeg dat je dit album moet kopen!! Ook als je geen CD’s meer hebt is het de moeite waard vanwege het prachtige boekje dat er bij zit.
Vorige week was ik bij de release van dit album in de Theaterbakkerheij in Gouda. En omdat ik hou van social media schreef ik er toen iets over op facebook. Lees het hier!

Alles aan dit album ‘Mountains & Valleys’ is mooi!

Mountains & Valleys - The Bowery

Mountains & Valleys - The Bowery
Het album ‘Mountains en Valleys’ is net als het vorige album niet alleen fijn om naar te luisteren, maar ook heel fijn om te zien ;-). Het dikke met stof bekleedde ‘mediabook’ maakt het tot een pronkstuk in je muziekhoek. In de binnenkant zit het gebonden boekwerk met alle teksten en voorzien van prachtige IJsland foto’s van fotograaf Eljee Bergwerff. Een boek om al luisterend naar dit nieuwe album bij weg te dromen in de teksten en foto’s.

Meer lezen

Mooi Geweest - Elly en Rikkert

Mooi Geweest - Elly en Rikkert
Wat dacht je van het Mooi Geweest album van Elly & Rikkert, CD en DVD voor 15 euro.

Ik ben er nog steeds geweldig trots op dat ik vorig najaar heb mogen meewerken aan de afscheidstournee van deze prachtige mensen. Meer dan 20 keer mocht ik de voorstelling bijwonen. Helpen met de catering voor iedereen, de gastenlijsten controleren. Kijken of het klopte met de rolstoelplaatsen, de gastenboeken neerleggen (Wat werd er veel en mooi in geschreven met dierbare herinneringen van de bezoekers voor Elly & Rikkert). En het allerleukste was altijd nog om de bezoekers binnen te laten in al die plaatsen in Nederland. En wat was het heerlijk om na afloop met een voldaan gevoel met z’n allen de instrumenten en geluidsboel weer op te ruimen en in de diverse auto’s te sjouwen. Het was het late thuiskomen meer dan waard. Wat een heerlijk gezelschap om mee samen te werken. Wat hadden we zin in nog een serie concerten in mei, maar helaas, jeweetwel gooide roet in het eten. Maar toch, wat werd het een mooi einde met één van de eerste livestream concerten met een paar duizend man die meekeken naar een prachtige  film- en geluidsproductie (met een ploeg die o.a. ook de Passion doet). Ik ben er apetrots op dat ik ook toen kon meewerken om te zorgen voor catering en meer en daarom ook in de zaal heb gezeten bij dit concert als bijna de enige. Raar maar waar. Gelukkig is er een dvd en CD van gemaakt en wat ziet dat er goed uit en wat klinkt het fantastisch. Een prachtig document, een geweldig concert en een waardig afscheid van een lief  en muzikaal duo waar ik in de loop der jaren veel mee heb mogen samenwerken. Als je de dvd en CD nog niet hebt, koop hem deze week nog en geniet!

Wat hebben we er van genoten!! Dat gunnen we jou ook!

Meer lezen