sammagezelligstetransparant11-300x164
Het gaat goed met me. Lees het hieronder. Maar ik ga jullie eerst deze week vertellen wat er allemaal in Samma goed is. Jullie lopen daarin erg achter omdat ik al weken niks heb verstuurd. En ja, we hebben het nodig dat het bij Samma ook goed blijft gaan. Tot nu toe zijn we onder de indruk dat we nog steeds Manna genoeg hebben voor elke dag en dat willen we graag zo houden de komende nog steeds spannende tijden voor iedereen, maar zeker ook voor winkels. Daarom deze week een aantal producten waar ik persoonlijk heel veel mee heb om allerlei redenen.

Mooi Geweest - Elly en Rikkert

Mooi Geweest - Elly en Rikkert
Wat dacht je van het Mooi Geweest album van Elly & Rikkert, CD en DVD voor 15 euro.

Ik ben er nog steeds geweldig trots op dat ik vorig najaar heb mogen meewerken aan de afscheidstournee van deze prachtige mensen. Meer dan 20 keer mocht ik de voorstelling bijwonen. Helpen met de catering voor iedereen, de gastenlijsten controleren. Kijken of het klopte met de rolstoelplaatsen, de gastenboeken neerleggen (Wat werd er veel en mooi in geschreven met dierbare herinneringen van de bezoekers voor Elly & Rikkert). En het allerleukste was altijd nog om de bezoekers binnen te laten in al die plaatsen in Nederland. En wat was het heerlijk om na afloop met een voldaan gevoel met z’n allen de instrumenten en geluidsboel weer op te ruimen en in de diverse auto’s te sjouwen. Het was het late thuiskomen meer dan waard. Wat een heerlijk gezelschap om mee samen te werken. Wat hadden we zin in nog een serie concerten in mei, maar helaas, jeweetwel gooide roet in het eten. Maar toch, wat werd het een mooi einde met één van de eerste livestream concerten met een paar duizend man die meekeken naar een prachtige  film- en geluidsproductie (met een ploeg die o.a. ook de Passion doet). Ik ben er apetrots op dat ik ook toen kon meewerken om te zorgen voor catering en meer en daarom ook in de zaal heb gezeten bij dit concert als bijna de enige. Raar maar waar. Gelukkig is er een dvd en CD van gemaakt en wat ziet dat er goed uit en wat klinkt het fantastisch. Een prachtig document, een geweldig concert en een waardig afscheid van een lief  en muzikaal duo waar ik in de loop der jaren veel mee heb mogen samenwerken. Als je de dvd en CD nog niet hebt, koop hem deze week nog en geniet!

Wat hebben we er van genoten!! Dat gunnen we jou ook!

Meer lezen
hallelujah
Het gaat naar omstandigheden best goed met me! Ik ben 15 september geopereerd. Een borstamputatie. Een week later kreeg ik een geweldige uitslag van het weefselonderzoek en dat was dat alle kanker volledig was verwijderd en dat ik zelfs geen enkel nabehandeling van chemo of bestraling meer hoef te hebben. Ben dankbaar voor alle bloemen, kaartjes, berichtjes en meer. Wat zijn jullie lief voor me! De komende weken probeer ik verder langzaam te herstellen van deze operatie. Ben nog wel ruim een halfjaar bezig met de plastische afhandeling van dit gebeuren, maar dit is echt GEWELDIG nieuws. Ben blij en dankbaar! Ook dankbaar voor de vrijwilligers in de winkel die in deze lastige tijd zorgen dat we zoveel mogelijk open zijn dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.