Platen- en CD markt. wegens succes nu nog langer!!.

platenmarkt2
De platen- en CD-markt was een enorm succes zaterdag ondanks de extreme hitte. Ook het optreden van Leen Koster was fantaastisch. Menige muziekliefhebber ging met een tas vol CD's en/of LP's de deur uit. We hebben danook een prachtige collectie gekregen van diverse mensen. En omdat die collectie nog niet op is en jij misschien op vakantie was of het te heet vond zaterdag, laten we de platen en CD's nog een tijdje staan bij Samma. En geloof me, er staat nog zat moois bij om uit te kiezen. Behalve collectors items aan oude en nieuwe gospel, is er ook nog van alles aan pop- en klassiek. We laten het in elk geval deze week nog staan. Zorg dat je er bij bent!!

Luisteren naar oude plaatjes van de jaren 70, 80 en 90, ik doe het graag! Tegenwoordig veel digitaal, maar er gaat natuurlijk niks boven een oude langspeelplaat met mooi gemaakte hoes, songteksten en alle namen van wie er aan meewerkten en niet te vergeten de ‘thank you’s’. Mocht je daar ook last van hebben dan hebben we goed nieuws voor je. We gaan een heerlijk nostalgische platen- en cd markt houden bij Samma!! Zaterdag 8 augustus starten we om 10 uur en gaan door tot ’s avonds 10 uur. Voor, binnen, achter en buiten Samma. We maken er een gezellige nostalgische Samma feestdag van.

Heb jij er niets mee, maar nog wel een kast vol grammofoonplaten staan ergens in een kast of op zolder en wil je die kwijt? Bij Samma willen we ze graag hebben. Je helpt jezelf aan ruimte en je helpt Samma om te kunnen blijven doen wat we doen. Bovendien gaat van alles wat we verkopen 10% naar Brazilië waar Jacco en Suzana voedselpaketten uitdelen aan gezinnen in achterstandswijken die door de Corona geen inkomen meer hebben. Een dag die dus aan alle kanten leuk is!

Alle platen en CD’s zijn welkom, liefst de christelijke

Wij zorgen voor koffie, een stroopwafel, een coronaveilige omgeving en wie weet nog wel voor live muziek.

Meer lezen
facebook