Elvis, droogbloemen en grammofoonplaten

Een rare kop hierboven. Maar het is wel wat het is bij Samma op dit moment. We hebben een superleuke collecte droogbloemen van kleine tot grote kadootjes. Kom zelf maar kijken!
Maarre…… die Elvis, dat is wel een leuk iets. Zaterdag 8 augustus komt niemand minder dan Leen Koster tussen 11 en 12 uur gospelsongs van Elvis zingen, live bij Samma. En dat kan hij fantastisch. Dat kun je hier zien. En ja dat doet hij bij de platen- en CD markt, die een aardig succes dreigt te worden! Het wordt een nog groter succes als jij ons ook helpt met platen en CD’s! Dus… uhhh….. het is toch vakantie, dus loop even door je platen- dn/of CD collectie heen om te kijken wat er weg mag.Dan maak je misschien iemand anders heel blij en bovendien geeft het je zelf weer meer ruimte in huis! De opbrengst is voor een deel ook voor voedselpakketten voor Brazilianen die het vanwege Corona erg moeilijk hebben zonder baan en dus zonder eten. Ze worden uitgedeeld door Jacco en Suzana Lima Zutphen, zodat we ook zeker weten dat het rechtstreeks bij de juiste mensen terecht.
droogbloemen
leen koster

Platen- en CD markt. Zaterdag 8 augustus.

Platen- en CD markt. Zaterdag 8 augustus.
Luisteren naar oude plaatjes van de jaren 70, 80 en 90, ik doe het graag! Tegenwoordig veel digitaal, maar er gaat natuurlijk niks boven een oude langspeelplaat met mooi gemaakte hoes, songteksten en alle namen van wie er aan meewerkten en niet  te vergeten de ‘thank you’s’.  Mocht je daar ook last van hebben dan hebben we goed nieuws voor je. We gaan een heerlijk nostalgische platen- en cd markt houden bij Samma!! Zaterdag 8 augustus starten we om 10 uur en gaan door tot ’s avonds 10 uur. Voor, binnen, achter en buiten Samma. We maken er een gezellige nostalgische Samma feestdag van.

Heb jij er niets mee, maar nog wel een kast vol grammofoonplaten staan ergens in een kast of op zolder en wil je die kwijt? Bij Samma willen we ze graag hebben. Je helpt jezelf aan ruimte en je helpt Samma om te kunnen blijven doen wat we doen. Bovendien gaat van alles wat we verkopen 10% naar Brazilië waar Jacco en Suzana voedselpaketten uitdelen aan gezinnen in achterstandswijken die door de Corona geen inkomen meer hebben. Een dag die dus aan alle kanten leuk is!

Alle platen en CD’s zijn welkom, liefst de christelijke

Heb je zo’n mooie collectie en wil je die liever zelf verkopen? Dat kan en mag ook, als je maar een deel van de opbrengst aan Brazilië geeft.

Wij zorgen voor koffie, een stroopwafel, een coronaveilige omgeving en wie weet nog wel voor live muziek.

Meer lezen
facebook