Romans met 50% korting.

Romans met 50% korting.
Nog zin in een mooie roman voor de relaxte vakantietijd? Dat komt dan goed uit want bij Bijbelshop Samma ligt een tafel vol romans en biografieën met 50% korting. En ja op = op!

Meer lezen

Platen- en CD markt. Zaterdag 8 augustus.

Platen- en CD markt. Zaterdag 8 augustus.
Luisteren naar oude plaatjes van de jaren 70, 80 en 90, ik doe het graag! Tegenwoordig veel digitaal, maar er gaat natuurlijk niks boven een oude langspeelplaat met mooi gemaakte hoes, songteksten en alle namen van wie er aan meewerkten en niet te vergeten de ‘thank you’s’. Mocht je daar ook last van hebben dan hebben we goed nieuws voor je. We gaan een heerlijk nostalgische platen- en cd markt houden bij Samma!! Zaterdag 8 augustus starten we om 10 uur en gaan door tot ’s avonds 10 uur. Voor, binnen, achter en buiten Samma. We maken er een gezellige nostalgische Samma feestdag van.

Heb jij er niets mee, maar nog wel een kast vol grammofoonplaten staan ergens in een kast of op zolder en wil je die kwijt? Bij Samma willen we ze graag hebben. Je helpt jezelf aan ruimte en je helpt Samma om te kunnen blijven doen wat we doen. Bovendien gaat van alles wat we verkopen 10% naar Brazilië waar Jacco en Suzana voedselpaketten uitdelen aan gezinnen in achterstandswijken die door de Corona geen inkomen meer hebben. Een dag die dus aan alle kanten leuk is!

Alle platen en CD’s zijn welkom, liefst de christelijke, maar als ze maar niet onchristelijk zijn ;).

Heb je zo’n mooie collectie en wil je die liever zelf verkopen? Dat kan en mag ook, als je maar een deel van de opbrengst aan Brazilië geeft.

Wij zorgen voor koffie, een stroopwafel, een coronaveilige omgeving en wie weet nog wel voor live muziek.

Meer lezen
sammagezelligstetransparant11-300x164
facebook