Zotte Zaterdag 26 oktober wordt een hele gezellige zotte zaterdag want dan ben ik ben jarig! En.., ik ben dan eindelijk geen nachtburgemeester meer. Ik blaas de kaarsjes uit van de verjaardagstaart en jullie mogen helpen hem op te eten. En natuurlijk hebben we ook een eerste boekpresentatie van de biografie van de eigenwijze koster Maurits Tompot. Ik heb de eer gehad om het al te lezen en ik kan je vertellen dat het inderdaad een ongelooflijke globetrotter is geweest. Het wordt leuk zotte zaterdag! 66 jaar en Route 777 gecombineerd. En er is ook een geweldige saxofonist om het feest wat op te luisteren ;). Om 11 uur leg ik mijn ‘functie’ als nachtburgemeester neer en blaas een kaars uit. Mijn ‘ambtsketen’ wordt door de kinderburgemeester afgedaan en aan de kapstok gehangen in afwachting van een nieuwe nachtburgemeester. Dan is er de boekpresentatie van Maurits Tompot. Om 15.30 uur krijg ik bezoek van de Zotte Zaterdag mensen. Tussendoor ben ik misschien nog een rondje door de stad aan het doen om het zotte zaterdag spektakel te zien. naar ben nooit lang weg. Lang verhaal kort. Kom je een stukje taart eten? Er is genoeg!

Mocht je zaterdag geen zin hebben om naar Samma te komen, maar toch even mijn stem willen horen? Luister dan naar Groot Nieuws Radio. Zaterdag tussen 10-12 uur zit ik in het programma Mens en Missie met Ben Ketting. Luister lekker mee.